Vuoden 2021 syväriohjaaja on valittu

21.05.2021

Suomen Medisiinariliitto jakaa keväisin Vuoden syväriohjaaja -palkinnon, jonka saajaksi kaikkien lääkiskaupunkien opiskelijat voivat jättää ehdotuksia. SML:n hallitus tekee palkinnonsaajasta esityksen saatujen ehdotusten perustella ja SML:n liittokokous valitsee voittajan.
Aikaisempina vuosina tittelin pokanneita ohjaajia:

2020 Anu-Helmi Halt
2019 Kari Tikkinen, Helsinki
2018 Terttu Harju, Oulu
2017 Päivi Polo, Turku
2016 Jarmo Gunn, Turku
2015 Antti Kämäräinen, Tampere
2014 Teemu Murtola, Tampere
2013 Solja Niemelä, Turku
2012 Erika Jääskeläinen, Oulu

Medisiinariliiton Vuoden Syväriohjaajan 2021 titteli myönnettiin kognitiivisen neurotieteen dosentti Jetro Tuularille Turun yliopistosta. Hän toimii FinnBrain aivokuvantamisen vastaavana tutkijana, missä tutkimuskohteena ovat kehittyvät aivot ja terveys

”Opiskelijat ovat kuvanneet Jetroa helposti lähestyttäväksi sekä kannustavaksi syväriohjaajaksi. Syväriprosessin aikana opiskelijat ovat kokeneet saaneensa rehellistä, säännöllistä ja rakentavaa palautetta.

Myös onnistumiset on osattu huomioida: kehittämistä kaipaavien asioiden lisäksi hän on muistanut mainita myös ennen kaikkea ne asiat, jotka ovat sujuneet hyvin.

Opiskelijoiden mukaan Jetro on kannustanut itsenäiseen tiedon etsimiseen sekä itselle sopivien toimintatapojen löytämiseen. Hän on myös muistuttanut säännöllisesti opiskelijoita pitämään huolta omasta jaksamisestaan.”

Tutkijaportti onnittelee!

Lähde: Medisiinariliiton Instagram-tili